+383 46 33 66 99
Blv. Deshmoret e Kombit, Nr/40, Nr/3
info@pronari.com

BANESA NË FUSHË KOSOVË

Me marrëveshje
  • ID: 72443
  • Prona: Banesë
  • Oferta: ☆ , për SHITJE
  • Qyteti: Fushë Kosovë
  • 📲: 046336699

Mobiluar

  • JO

Përshkrimi rreth Pronës

Ofrohen per shitje banesa në Fushë Kosovë, me kushte shumë te mira. Banesat gjendet ne lagjen Bresje, janë ndertim i ri dhe te gatshme per banim.
Çmimi per M2 është 690€.

Llojet e banesave : Tipi 1 : 104.9m2 – Kati i 8-të
Tipi 2 : 91.2m2 – Kati i 7-të
Tipi 3 : 79.2m2 – Kati i 6-të