+383 46 33 66 99
Blv. Deshmoret e Kombit, Nr/40, Nr/3
info@pronari.com

BANESA NË FUSHË KOSOVË

Me marrëveshje
  • ID: 75271
  • Prona: Banesë
  • Oferta: për SHITJE
  • Qyteti: Fushë Kosovë
  • 📲: 046336699

Mobiluar

  • JO

Përshkrimi rreth Pronës

Ofrohen per Shitje 2 banesa në Fushë Kosovë. Banesat janë ne ndertim e siper dhe pritet te perfundojn ne fund te vitit 2024, gjendet afër stacionit te policis.
Çmimi per M2 është 600€.

Llojet e banesave : Tipi 1 – 87m2
Tipi 2 – 103m2