+383 46 33 66 99
Blv. Deshmoret e Kombit, Nr/40, Nr/3
info@pronari.com

BANESA NË FUSHË KOSOVË

Me marrëveshje
  • ID: 84498
  • Prona: Banesë
  • Oferta: për QIRA
  • Qyteti: Fushë Kosovë
  • 📲: 046336699

Mobiluar

  • JO

Përshkrimi rreth Pronës

Ofrohen per Qira 2 banesa në Fushë Kosovë, me kushte shumë te mira. Banesat gjendet afër Ambullantes, janë te pa mobiluara dhe mund te mobilohen me kërkes te klientit.

Tipi 1: Banesë 2+1, kati i 7-të
Tipi 2 : Banesë 1+1, kati i 6-të.