+383 46 33 66 99
Blv. Deshmoret e Kombit, Nr/40, Nr/3
info@pronari.com

BANESA NË KALABRI(EMSHIR)

Me marrëveshje
  • ID: 75721
  • Prona: Banesë
  • Oferta: ☆ , për SHITJE
  • Qyteti: Prishtinë
  • Lagjja: Kalabria (Emshir)
  • 📲: 046336699

Mobiluar

  • JO

Përshkrimi rreth Pronës

Ofrohet per Shitje 4 banesa në Kalabri(Emshir), me kushte shumë te mira. Banesat gjenden ne kompleksin Trea, jan te perfunduara dhe te gatshme per banim.
Çmimi per M2 është 1300€.

Llojet e banesa : Tipi 1 – 164.61m2
Tipi 2- 87.10m2
Tipi 3- 115.44m2
Tipi 4 – 89.30m2.