+383 46 33 66 99
Blv. Deshmoret e Kombit, Nr/40, Nr/3
info@pronari.com

BANESA NË LAGJEN PRISHTINA E RE

Me marrëveshje
  • ID: 72902
  • Prona: Banesë
  • Oferta: për SHITJE
  • Qyteti: Prishtinë
  • Lagjja: Prishtina e Re
  • 📲: 046336699

Përshkrimi rreth Pronës

Ofrohen per Shitje 10 Banesa ne Lagjen Prishtina e Re. Banesat jan ne ndertim e siper dhe pritet te perfundojn se shpejti.
Çmimi per M2 është 700€

Llojet e banesave : Tipi 1 – 69.94m2
Tipi 2 – 117.44m2
Tipit 3 – 102.93m2
Tipi 4 – 92.75m2
Tipi 5 – 125.24m2
Tipit 6 – 104.32m2
Tipi 7 – 69.07m2
Tipi 8 – 103.33m2
Tipi 9 – 100.17m2
Tipi 10 – 102.93m2