+383 46 33 66 99
Blv. Deshmoret e Kombit, Nr/40, Nr/3
info@pronari.com

BANESA NË MATIN 1

Me marrëveshje
  • ID: 72746
  • Prona: Banesë
  • Oferta: për SHITJE
  • Qyteti: Prishtinë
  • Lagjja: Mati
  • Kati: 5
  • 📲: 046336699

Mobiluar

  • JO

Përshkrimi rreth Pronës

Ofrohen per Shitje 2 banesa në Matin 1. Banesa gjendet ne kompleksin Kodrina, jan ne ndertim e siper dhe pritet qe punimet te perfundojn gjat vitit 2024.
Çmimi per M2 është 1100€.

Llojet e banesave : Tipi 1 : 118.5m2 – Kati 5-të.
Tipi 2 : 87m2 – Kati i 5-të.