+383 46 33 66 99
Blv. Deshmoret e Kombit, Nr/40, Nr/3
info@pronari.com

GASONJERE NË QENDËR

€ 250.00 / muaj
pronari.com 📲 046336699
  • ID: 11055
  • Prona: Banesë
  • Oferta: për QIRA
  • Qyteti: Prishtinë
  • Lagjja: Qendra
  • Banjo: 1
  • 📲: 046336699

Mobiluar

  • PO

Përshkrimi rreth Pronës

Ofrohet për Qira Banesë e tipit Garsonjere në Qendër, përballë hotel ‘Grandit’. Banesa është e mobiluar dhe ka të gjitha elementet e nevojshme.

Renditja | Kuzhinë | Banjo |