+383 46 33 66 99
Blv. Deshmoret e Kombit, Nr/40, Nr/3
info@pronari.com

HAPSIRË AFARISTE NË QENDËR

€ 850.00 / muaj
  • ID: 68030
  • Prona: Hapsirë Afariste, Zyre, Lokale
  • Oferta: për QIRA
  • Qyteti: Prishtinë
  • Lagjja: Qendra
  • Sipërfaqe: 140 m²
  • Banjo: 1
  • Kati: 1
  • 📲: 046336699

Mobiluar

  • PO

Përshkrimi rreth Pronës

Ofrohet per qira Hapsirë Afariste per zyre ne Qendër. Zyrja gjendet ne Rr.Bajram Kelmendi, ka nje siperfaqe prej 140m2 dhe gjendet ne katin e parë. Zyrja mundet te leshohet me inventar ose pa inventar.