+383 46 33 66 99
Blv. Deshmoret e Kombit, Nr/40, Nr/3
info@pronari.com

PENTHOUSE NË QENDËR

Me marrëveshje
  • ID: 76564
  • Prona: Banesë
  • Oferta: për SHITJE
  • Qyteti: Prishtinë
  • Lagjja: Qendra
  • 📲: 046336699

Mobiluar

  • JO

Përshkrimi rreth Pronës

Ofrohet per Shitje PentHouse në Qendër. Banesa gjendet afër parkut te qytetit, ka nje siperfaqe prej 207m2 dhe mund te ndahet ne 2 banesa, ku njera ka 120m2 dhe tjetra 43m2 si dhe terasë 44m2. Sistemin e ngrohjes e ka me Termokos, si dhe posedon 2 garazha.