+383 46 33 66 99
Blv. Deshmoret e Kombit, Nr/40, Nr/3
info@pronari.com

TRUALL 1 HAKTAR NË MARIGONA RESIDENCE

Me marrëveshje
  • ID: 76558
  • Prona: Truall
  • Oferta: për SHITJE
  • Qyteti: Prishtinë
  • Lagjja: Marigona
  • Sipërfaqe: 10000 m²
  • 📲: 046336699

Përshkrimi rreth Pronës

Ofrohet per Shitje Truall në Marigona Residence. Trualli ka nje siperfaqe prej 1 Hektar(10.000m2), Ka infrastrukturë të plotë: ujë, rrymë, kanalizim, si dhe ka qasja ne rrugë krysore.