+383 46 33 66 99
Blv. Deshmoret e Kombit, Nr/40, Nr/3
info@pronari.com

TRUALL 15 ARI NË BËRNICË

€ 150,000.00
  • ID: 58133
  • Prona: Truall
  • Oferta: ☆ , për SHITJE
  • Qyteti: Prishtinë
  • 📲: 0446336699

Përshkrimi rreth Pronës

Ofrohet për shitje Truall me sipërfaqe 15 Ari. Trualli gjendet ne Bërnicë-Bardhoshë. Është i lokalizuar në një zonë mjaft të përshtatshme, dhe është i gatshëm për çdo lloj investim. Trualli është i pajisur me fletë poseduese.

Çmimi 10,000€ / Ari