+383 46 33 66 99
Blv. Deshmoret e Kombit, Nr/40, Nr/3
info@pronari.com

TRUALL 2 ARI TE PARKU I QYTETIT

€ 230,000.00
  • ID: 76290
  • Prona: Truall
  • Oferta: ☆ , për SHITJE
  • Qyteti: Prishtinë
  • Lagjja: Parku i Qytetit
  • Sipërfaqe: 216 m²
  • 📲: 046336699

Përshkrimi rreth Pronës

Ofrohet per Shitje Truall tek Parku i Qytetit. Trualli gjendet ne Rr.”Mustafa Kruja”, ka nje siperfaqe prej 2.16 Ari(216m2), ka infrastrukturë të plotë si ujë, rrymë, kanalizim dhe është i përshtatshëm për ndërtim.