+383 46 33 66 99
Blv. Deshmoret e Kombit, Nr/40, Nr/3
info@pronari.com

TRUALL 24 ARI NË BËRNIC

€ 168,000.00
  • ID: 73637
  • Prona: Truall
  • Oferta: për SHITJE
  • Qyteti: Prishtinë
  • 📲: 046336699

Përshkrimi rreth Pronës

Ofrohet per Shitje Truall në Bërnic- Bardhosh. Trualli ka nje siperfaqe prej 24 Ari,  është i lokalizuar në një zonë mjaft të përshtatshme, dhe është i gatshëm për çdo lloj investimi.