+383 46 33 66 99
Blv. Deshmoret e Kombit, Nr/40, Nr/3
info@pronari.com

TRUALL 3 ARI NË FUSHË KOSOVË

€ 45,000.00
  • ID: 76872
  • Prona: Truall
  • Oferta: për SHITJE
  • Qyteti: Fushë Kosovë
  • 📲: 046336699

Përshkrimi rreth Pronës

Ofrohet per Shitje Truall në Fushë Kosovë. Trualli gjendet tek Terminali doganor, afër Klan Kosoves, ka nje siperfaqe prej 3 Ari, dhe posedon infrastrukturë të plotë si ujë, rrymë, kanalizim.