+383 46 33 66 99
Blv. Deshmoret e Kombit, Nr/40, Nr/3
info@pronari.com

TRUALL 33.71 ARI NË GLLAMNIK

€ 269,680.00
  • ID: 69390
  • Prona: Truall
  • Oferta: për SHITJE
  • Qyteti: Podujeva
  • Sipërfaqe: 33.71 m²
  • 📲: 046336699

Përshkrimi rreth Pronës

Ofrohet per shitje Truall në Podujevë, më saktesisht ne fshatin Gllamnik. Ka nje siperfaqe prej 33.71 Ari, dhe posedon infrastrukturë të nevojshme si rrymë, ujë, kanalizim. Kjo pronë është e pajisur me fletë poseduese.