+383 46 33 66 99
Blv. Deshmoret e Kombit, Nr/40, Nr/3
info@pronari.com

TRUALL 33 ARI NË SLLATINË

€ 346,500.00
  • ID: 75120
  • Prona: Truall
  • Oferta: ☆ , për SHITJE
  • Qyteti: Fushë Kosovë
  • 📲: 046336699

Përshkrimi rreth Pronës

Ofrohet per Shitje Truall në Sllatinë. Trualli ka nje siperfaqe prej 33 Ari, është i gatshëm për çdo lloj investimi pasi qe ka pozitë shumë të mirë dhe e me qasje në rrugë.