+383 46 33 66 99
Blv. Deshmoret e Kombit, Nr/40, Nr/3
info@pronari.com

TRUALL 4.3 ARI NË RRUGËN B

€ 270,000.00
  • ID: 75135
  • Prona: Truall
  • Oferta: për SHITJE
  • Qyteti: Prishtinë
  • Lagjja: Rruga B
  • 📲: 046336699

Përshkrimi rreth Pronës

Ofrohet per Shitje Truall në Rrugën B. Trualli gjendet mbrapa Royal Mall, ka nje siperfaqe prej 4.3 Ari, dhe ka nje lokacion shum te pershtatshem per gjdo lloj investimi.