+383 46 33 66 99
Blv. Deshmoret e Kombit, Nr/40, Nr/3
info@pronari.com

TRUALL 4 ARI NË SOFALI

€ 120,000.00
  • ID: 76537
  • Prona: Truall
  • Oferta: për SHITJE
  • Qyteti: Prishtinë
  • Lagjja: Germi
  • 📲: 046336699

Përshkrimi rreth Pronës

Ofrohet per Shitje Truall në Sofali. Trualli gjendet afër pishines së Germis dhe ka nje siperfaqe prej 4 Ari. Ky truall është i paisur me flete poseduse.