+383 46 33 66 99
Blv. Deshmoret e Kombit, Nr/40, Nr/3
info@pronari.com

TRUALL 50 ARI NË MAZGIT

Me marrëveshje
  • ID: 73098
  • Prona: Truall
  • Oferta: për SHITJE
  • Qyteti: Obiliq
  • 📲: 046336699

Përshkrimi rreth Pronës

Ofrohet për Shitje Truall me sipërfaqe 50 Ari. Trualli gjendet ne Mazgit- Obiliq, është i lokalizuar në një zonë mjaft të përshtatshme, dhe është i gatshëm për çdo lloj investim.

Çmimi per Ari është 5.000 €