+383 46 33 66 99
Blv. Deshmoret e Kombit, Nr/40, Nr/3
info@pronari.com

TRUALL 50 ARI NË UGLARË

Me marrëveshje
  • ID: 74686
  • Prona: Hapsirë Afariste, Zyre, Lokale
  • Oferta: për SHITJE
  • Qyteti: Fushë Kosovë
  • 📲: 046336699

Përshkrimi rreth Pronës

Ofrohet per Shitje Truall me siperfaqe prej 50 Ari. Trualli gjendet në Fushë Kosovë  me saktesisht në Uglarë, ndodhet ne nje zonë te pershtatshme dhe i gatshëm për investim.