+383 46 33 66 99
Blv. Deshmoret e Kombit, Nr/40, Nr/3
info@pronari.com

TRUALL 8 HEKTAR E 16 ARI

Me marrëveshje
  • ID: 73810
  • Prona: Truall
  • Oferta: për SHITJE
  • Qyteti: Obiliq
  • 📲: 046336699

Përshkrimi rreth Pronës

Ofrohet per Shitje Truall me siperfaqe prej 8 Hektar e 16 Ari. Trualli gjendet ne Breznicë – Obiliq, dhe gjendet 400m nga rruga.

Çmimi per Ari është 1500€