+383 46 33 66 99
Blv. Deshmoret e Kombit, Nr/40, Nr/3
info@pronari.com

Rreth pronari.com

Misioni i pronari.com është të sigurojë një nivel të jashtëzakonshëm shërbimi dhe ekspertize në tregun e pasurive të patundshme që është inovativ dhe ambicioz.

pronari.com është i përkushtuar për standardet më të larta, sistemet dhe performancën e nevojshme për të përmbushur të gjitha ëndrrat tuaja të pasurive të patundshme.

Vizioni i pronari.com është të arrijë standardet më të larta të mundshme të tregut të pasurive të patundshme. Vendosja e agjencisë sonë si firmë  kryesore dhe e preferuar e pasurive të patundshme në Kosovë dhe Shqipëri.

Për të përmbushur vizionin e pronari.com, ne do të përfshijmë profesionalizëm, standarde të larta etike, praktika dhe sisteme inovative të biznesit.

Vlerat tona janë integriteti dhe ndershmëria në trajtimin e klientëve tanë, partnerëve dhe kolegëve tanë.Ne do të ofrojmë trajnim cilësor dhe edukim të shkëlqyeshëm për stafin tonë.

pronari.com ka negociuar transaksione tregtare të pasurive të patundshme për mbi 2 vjet. Firma jonë është e përkushtuar për:

  • Marketingun e pasurive të patundshme për Shitje ose Qira në mënyrë që pronarët e pasurive të marrin rezultatin më të mirë të mundshëm.
  • Gjetjen e pasurive të patundshme dhe vendndodhjen e duhur që përmbush qëllimet e biznesit ose të investimit të pronarit të biznesit.
  • Menaxhimi i pasurive të patundshme tregtare dhe industriale për pronarët e pasurive të paluajtshme.

pronari.com ka një reputacion të shkëlqyeshëm në treg dhe në komunitetet ku ne shërbejmë. Ne jemi aktiv, të përfshirë dhe të lidhur me komunitetin ku ne operojmë.

Ne operojmë në Kosovë dhe Shqipëri. Ekipi ynë jeton në komunitetet ku ne shërbejmë, duke na dhënë një motiv shtesë për të bërë transaksione. Përfshirja e anëtarëve të ekipit tonë me organizata të shumta na ndihmon të gjenerojmë më shumë drejtime, çmim më të saktë, të negociojmë me një levë më të madhe dhe thjesht të themi, u jep klientëve tanë një avantazh.

pronari.com është një firmë me vlerë në komunitet me qindra kontakte të profilit të lartë. Transaksionet e pasurive të paluajtshme mund të kenë shumë rrugë përgjatë rrugës dhe kështu është shumë e rëndësishme që të mund të dini se me kë të kontaktoni për të punuar përmes barrierave që mund të parandalojnë transaksionin tuaj.

Ne i shfrytëzojmë kontaktet që kemi zhvilluar prej pothuajse 2 vite në biznes, përfshirë: Avokatë, Komisionerë, Kryetarë Bashkie, Administratorë të Besuar, Drejtorët e Planifikimit, Drejtorët Ekonomikë, Departamentet e Inxhinierisë, Ndërtuesit, Kontraktorët, Profesionistët e Mjedisit, Huadhënësit dhe profesionistë të tjerë.

Teknologjia e databazës sonë të kontakteve, na jep mundësinë të lidhim njerëzit e duhur në kohën e duhur, me një klik të një butoni.

Vëllimi i transaksioneve që kemi negociuar me sukses na ka siguruar ekspertizë në industri dhe teknika të shkëlqyera të negociatave që përdorim për t’i ndihmuar klientët tanë të marrin marrëveshjet më të mira të mundshme. Gjetja e blerësit ose qiramarrësit është vetëm hapi i parë, mbajtja e tyre dhe arritja e një marrëveshje mund të jetë edhe më sfiduese për çdo agjent. Klientët e pronari.com mund të jenë të sigurt që pasi të bëhet një marrëveshje, ekspertiza jonë do të sjellë një probabilitet të lartë për të përfunduar me sukses transaksionin.

  • Ndihmojmë shitësit të përfitojnë sa më shumë për pronat e tyre.
  • Ndihmojmë shitësit të çmojnë pronat e tyre bazuar në mënyrë të drejtë në kushtet aktuale të tregut vendor me hulumtimin dhe ekspertizën tonë.
  • Ndihmojmë blerësit të gjejnë pronën që i përshtatet nevojave të tyre dhe i këshillojmë ata për opsionet e tyre
  • Ndihmojmë blerësit të negociojnë në mënyrë strategjike kushtet e blerjes dhe të qirasë
  • Edukojmë klientët tanë
  • Ndajmë njohuri për industrinë me klientët tanë

pronari.com është një ekip i vogël, i përqendruar dhe i përkushtuar i agjentëve dhe stafit që janë të përkushtuar për përsosmëri për përvojën e klientit. Ekipi ynë ka një etikë të fortë pune dhe ne besojmë në ndershmëri në biznes dhe se kjo i ndihmon klientët tanë të marrin hapësirën më të mirë të mundshme për nevojat e tyre individuale dhe biznesore.

Agjentët e pronari.com sjellin një perspektivë të ndryshme të përvojës që lejon një burim shumë të pasur idesh për klientët tanë dhe udhëheqen e firmës sonë.

Agjentët tanë janë gjithashtu pronarë të pasurive tregtare dhe investitor gjithashtu.