Shumë njerëz po ndryshojnë planet e tyre për shkak të koronavirusit të ri dhe shumë njerëz po ndryshojnë zakonet e tyre të shpenzimeve për t’u përshtatur me realitetin aktual. Në dritën e gjithë kësaj trazire, tani nuk mund të jetë koha më e mirë për të vendosur një shtëpi në shitje.