+383 46 33 66 99
Blv. Deshmoret e Kombit, Nr/40, Nr/3
info@pronari.com

BANESA NË ARBËRI(DRAGODAN)

Me marrëveshje
  • ID: 72945
  • Prona: Banesë
  • Oferta: për SHITJE
  • Qyteti: Prishtinë
  • Lagjja: Arbëria (Dragodan)
  • 📲: 046336699

Mobiluar

  • JO

Përshkrimi rreth Pronës

Ofrohen per Shitje banesa në Arbëri(Dragodan), me kushte shumë te mira. Banesa gjenden në kompleksin Butrinti Group, dhe punimet pritet te perfundojn se shpejti.

Llojet e banesave : Tipi 1- 66m2
Tipi 2 – 94m2
Tipi 3 – 117m2